Velkommen til Ane!

av | mai 8, 2023

Vi har gleden av å presentere vår nye kollega:
Ane Hallan Kløvrud!

Ane er tidligere Manager i Rambøll Management Consulting hvor hun ledet et fagteam for bærekraftstrategi i Norge og Sverige. Hun styrker vår kapasitet og kompetanse innenfor bærekraftstrategi og rapportering, prosess- og prosjektledelse.

 

Ane trives med å diskutere og utrede de store, komplekse spørsmålene. Hun har en tverrfaglig utdanningsbakgrunn innen offentlig organisering og ledelse og en senere spesialisering innen strategisk bærekraft (ESG), strategi og scenarioplanlegging.

Ane støtter både private og offentlige virksomheter med behovs- og markedsutredninger og med å oversette rammeverk for ikke-finansiell bærekraftsrapportering i EU og Norge til konkrete risiko, muligheter og strategiske valg. Med sine sterke analytiske og metodiske ferdigheter, og fasiliteringskompetanse, har Ane ledet prosesser og prosjekter med mange ulike interessenter. Blant annet har Ane vært prosjektleder for bærekraftstrategi- og ESG rapportering for en ledende norsk kapital- og eiendomsforvalter og har ledet brukerprosessene i et større offentlig campusutviklingsprosjekt med høye bærekraftsambisjoner.

Anes engasjement for bærekraft og bevaring av naturen «ligger i røttene». Hun er født inn i en orienterings- og langrennsfamilie og trives aller best når hun trener ute i marka med ski eller løpesko. Ane er også rytter og har tidligere jobbet med å trene islandshester.

Vi gleder oss over å ha Ane med på laget!

Send mail til Ane

Pin It on Pinterest