Vi søker miljørådgiver sirkulærøkonomi, LCA/LCC og BREEAM

av | feb 4, 2021 | Nyheter

Prosjektene strømmer på! Vi skal være med på industriell utvikling og produksjon av trekonstruksjoner med ombrukstre, vi skal oppgradere vannkraftanlegg, gjennomføre sirkulær kartlegging og næringsutvikling i kommuner, bistå med miljøprofil på Tysklands høyeste trehus, utvikle klimagassberegninger i planfase, jobbe med byutvikling i både Bergen og Oslo, utvikle strategier for utslippsfri byggeplass på et stort utbyggingsprosjekt, jobbe med pyrolyse og mye, mye annet. Da må vi ha flere kollegaer! Er du klar for nye utfordringer? Lei stivheten i store organisasjoner? Klar for å bidra i oppbyggingen av et spennende rådgivermiljø? Er du våken, samfunnsengasjert og tør å finne løsninger som er innovative og fremtidsrettede?  

Vi søker nå 1-2 personer. Du har helst noen års erfaring med et ønske om og en vilje til å jobbe bredere enn du gjør i dag. Du har gjerne kompetanse innenfor: klimagassberegninger/LCA, materialer, BREEAM, sirkulære prosesser i bygg og industri.  Kompetanse innen energibehovsanalyser, energiteknologi/-systemer, lokalklima-analyser, grønn mobilitet, osv. er selvsagt positivt. Uansett vil arbeidsoppgavene være varierte!

Du er engasjert, tar ansvar og viser gode evner i faget ditt. Du har gjerne egen kundekrets og ønsker å bidra til å videreutvikle Vill Energi. Du vil jobbe strategisk og overordnet innenfor miljøfagene i bygg, byutvikling og industri – også med nye forretningskonsepter. Du kommuniserer godt skriftlig og muntlig, er utadvendt, er en lagspiller og har et positivt syn på livet!

Vi har selvfølgelig konkurransedyktige betingelser og fleksibel arbeidstid. Arbeidssted: Oslo sentrum

Ta kontakt med Per F Jørgensen, daglig leder Vill Energi AS, tel: 404 07 851. Send en epost til perf@villenergi.no hvor du forteller om deg selv, hva du kan bidra med og din motivasjon for å være med i Vill Energi. Legg ved CV.