Miljørådgiver innen sirkulærøkonomi, LCA, MFA

av | okt 25, 2021 | Nyheter

Prosjektene strømmer på! Vi trenger flere kollegaer!

Er du klar for nye utfordringer? Klar for å bidra i oppbyggingen av et spennende rådgivermiljø? Er du våken, samfunnsengasjert og tør å finne løsninger som er innovative og fremtidsrettede?

Vi skal være med på å utvikle nullutslippsområder, metoder for klimagassberegninger og tidligfaseverktøy for bærekraft i planfase. Vi skal også etablere den helsirkulære verdikjeden for tre, jobbe med sirkulær avfallsbehandling, oppgradere vannkraftanlegg og utvikle energistrategier, gjennomføre sirkulær kartlegging og næringsutvikling i kommuner, jobbe med byutvikling flere steder i landet, og mye, mye annet.

Vill Energi søker nå 1-2 personer. Du har minimum 2-5 års erfaring med et ønske om og en vilje til å jobbe bredere enn du gjør i dag. Du har kompetanse innenfor: klimagassberegninger/LCA, materialstrømsanalyser og sirkulære prosesser i by, bygg og industri. Kompetanse innen energibehovsanalyser, energiteknologi/-systemer, BREEAM, materialer, lokalklima-analyser, grønn mobilitet, osv. er selvsagt positivt. Du er teknolog eller arkitekt med erfaring fra miljørådgivning.

Du er engasjert, tar ansvar og viser gode evner i faget ditt. Du har egen kundekrets og ønsker å bidra til å videreutvikle Vill Energi. Du vil jobbe strategisk og overordnet innenfor miljøfagene i bygg, byutvikling og industri – også med nye forretningskonsepter. Du kommuniserer godt skriftlig og muntlig, er utadvendt, er en lagspiller og har et positivt syn på livet!

Vi har selvfølgelig konkurransedyktige betingelser og fleksibel arbeidstid. Arbeidssted: Oslo sentrum

Ta kontakt med Per F Jørgensen, daglig leder Vill Energi AS, tel: 40407851. Send en epost til perf@villenergi.no hvor du forteller om deg selv, hva du kan bidra med og din motivasjon for å være med i Vill Energi. Legg ved CV.

Søknadsfrist: 10. november. Vi vurderer søknader fortløpende!