Jobbe hos oss?

Vill Energi søker alltid hyggelige og engasjerte personer. Prosjektene strømmer på og vi trenger flere bærekraftige hoder innen våre fagfelt.

Har du relevant erfaring og er interessert i å bli en del av vårt team? Da kan du ta en titt på stillingsannonsen under for mer informasjon.

Kontakt

Navn

Per F. Jørgensen
Daglig leder i Vill Energi AS

Telefon

+47 404 07 851

Miljørådgiver – klimagassutslipp, energi, sirkulærøkonomi, regenerativitet

Vill Energi opplever økende etterspørsel i markedet og prosjektene strømmer på. Send derfor gjerne inn en åpen søknad.

Om oss

Vill Energi er et lite rådgiverselskap som jobber med de store utfordringene. Vi har stor bredde i prosjektporteføljen og våre kunder er kommuner, eiendomsutviklere, arkitekter, planleggere, industri- og energiselskaper, m.fl. Vill Energi er med på bærekraftig by- og områdeutvikling flere steder i landet og bidrar til å etablere den helsirkulære verdikjeden for tre og utvikler sirkulær industri. Vi har prosjekter innen plastfrie bygg, energisystemer på områdenivå, utnyttelse av spillvarme og vi utvikler eget verktøy for bærekraft i planfase! I disse prosjektene jobber vi tett med andre rådgivere, ledende bedrifter, og bistår flere utviklere med prosjektledelse av store, grensesprengende prosjekter.

Vårt ståsted er fortrinnsvis i byggenæringen, men vi ønsker kandidater som kan ta oss inn i nye markeder der vår kunnskap og erfaring kan komme til nytte.

 

Dine egenskaper

Dette er en spennende mulighet for den/de som leter etter nye utfordringer og er motivert for å bidra i oppbyggingen av et rådgivermiljø i utvikling. Du er samfunnsengasjert, tar ansvar, har et eget nettverk og ønsker å finne løsninger som er innovative og fremtidsrettede for de utfordringer vi står overfor.

Minst tre års erfaring er en fordel, men det viktigste er et ønske og en vilje til å jobbe bredt innen miljøfeltet. Du har kompetanse innen flere av følgende: ressurseffektivitet, klimagassberegninger/LCA, materialstrømsanalyser og sirkulære prosesser i by, bygg og industri, klimatilpasning, BREEAM, energiteknologi/-systemer, materialer, lokalklimaanalyser, grønn mobilitet. Du har sannsynligvis naturfaglig eller teknologisk bakgrunn med et ønske om å videreutvikle Vill Energi.

Du ønsker å jobbe strategisk innenfor miljøfagene, nye forretningskonsepter og innovasjon. Du kommuniserer godt muntlig og skriftlig på norsk og gjerne engelsk, er en lagspiller og har en positiv innstilling.

Typiske arbeidsoppgaver

  • Bistå våre kunder med miljøstrategier, intern utvikling og rapportering på bærekraft.
  • Koordinere arbeid med fagrapporter, f.eks. konsekvensutredninger, sirkulærøkonomi, ressurseffektivitet, energisystemer, mm.
  • Beregninger og analyser, bl.a. klimagassberegninger/LCA, klimaeffekt av ulike tiltak, alternativsvurderinger ifm. løsninger, klima og økonomi.
  • Utvikle og lede FoU-prosjekter
  • Formidling og kunnskapsoverføring

Bli med på laget! Hos oss får du frihet til å forme din egen arbeidshverdag.

 

Vi kan tilby deg

  • Mulighet til å bidra i utviklingen av Vill Energi
  • Faglig utvikling gjennom kurs, seminar, prosjekter og samarbeid med andre bedrifter
  • Et godt arbeidsmiljø med hyggelige og dyktige kollegaer
  • Arbeidssted i trivelige lokaler midt i Oslo
  • Konkurransedyktige lønns-, pensjons- og arbeidsvilkår

 

Kontakt

Arbeidssted: Oslo sentrum

Send oss en søknad på norsk hvor du forteller om deg selv, hva du kan bidra med og din motivasjon for å være med i Vill Energi. Legg også ved norsk CV. Har du spørsmål om stillingen, ta kontakt med Per F. Jørgensen, daglig leder i Vill Energi AS, tel: 40407851.

Søknad og CV sendes til: perf@villenergi. Merk med «Søknad». Søknader behandles fortløpende.

Pin It on Pinterest